Uforpligtende overslagspris

Med garanteret makspris

Dok. tidsforbrug

Time for time

100% ærlig dialog

Gennem hele projektet

Stiftet i 1986

Sikker og solid virksomhed

Om PJ Entreprenør & Aut. kloakmester

Per Jensen “Munkebo” startede virksomheden i 1986 som kun 20-årig. Siden har PJ Entreprenør & Aut. kloakmester bygget veje, anlagt haver og lagt dræn for talrige kommuner, private og firmaer.

Med erfaring fra 4 årtier tilbyder vi at udføre de fleste typer af anlægs- og entreprenøropgaver, fra dræn- og jordarbejde til belægninger, terrasser og anlæg af haver.

Uanset om din opgave skal udføres for en privatperson, en kommune, region eller virksomhed, kan PJ Entreprenør & Aut. kloakmester hjælpe.

Autoriseret kloakmester

I 2011 tog Per Jensen uddannelsen som autoriseret kloakmester så PJ Entreprenør og Aut. Kloakmester nu kan stå for alt arbejde der vedrører dræn og kloak. Det betyder blandt andet at du ikke behøver andre entreprenører når du hyrer os til at anlægge en vej eller drænet din mark.

Maskinudlejning

Uanset om du skal have lagt dræn i 5 hektar lerjord, bygget 20 m2 terrasse eller klaret en anden entreprenøropgave, har vi maskinerne til det. Vores omfattende maskinpark rummer næsten alt, fra minilæsser og gummiged til 2 tons minigraver og 27 tons gravemaskine.


Når du hyrer os til en opgave, vælger vi naturligvis hvilke maskiner der bliver brug for. Men vi lejer også maskiner med chauffører ud til andre i bygge- og anlægsbranchen.

Samarbejde med lokale håndværkere

Vi samarbejder med flere fynske enkeltmandsvirksomheder når vi udfører anlægs- og kloakarbejde rundt omkring på Fyn. 

På den måde sikrer vi større faglig bredde og fleksibilitet i vores arbejde, samtidig med at vi understøtter lokale håndværkere.

>