Maskinudlejning

Når du hyrer PJ Entreprenør & Aut. Kloakmester til et projekt, stiller vi naturligvis med de maskiner, der er brug for. Og hvis du selv vil klare arbejdet, men har brug for ekstra udstyr, tilbyder vi maskinudlejning med førere fra vores omfattende maskinpark.

Udlejningsmaskiner

Alle vores maskiner kan lejes. Vi har et bredt udvalg af maskiner så du kan få hjælp uanset dit behov. I garagen har vi blandt andet flere bæltegravemaskiner, en traktor, en gummiged og flere forskellige vogne.

Hvamø jordvogn, 18 tons lasteevneCAT minigraver, 2 tonsHvamø blokvogn, 23 tons lasteevneCase 721, 15 tons gummigedCase CX90D, 9 tons m. rotortilt-GPS, 2 stk.Case Puma 145 traktorCAT325FCase Puma 165 CVX med Hvamø entreprenørvogn

Kontakt os for at høre hvordan vi kan opfylde dit behov for entreprenørmaskiner. Du kan også se vores maskiner til bygge- og anlægsbranchen eller eksempler vores arbejde i gallerierne.

Du vil selvfølgelig have mest muligt ud af den tid du lejer maskiner af os, så vi sørger for, de altid er i den bedste stand og klar til mange timers arbejde.

Case 721E, frontlæsser

Udlejning til dine behov

Maskinudlejning skal være overskueligt og opfylde de krav du stiller for at udføre en opgave. Derfor tilbyder vi både faste og fleksible aftaler.

Har du blot brug for at leje en maskine en dag eller to, laver vi en fast aftale om levering og afhentning på bestemte tidspunkter.

Er dit projekt større med behov for flere maskiner over længere tid, tilpasser vi aftalen. Så kan du tage højde for ændringer i tidsplanen, både hvis du får brug for maskinerne hurtigere eller senere end planlagt eller har behov for at beholde dem lidt længere.

Maskinudlejning med fører

Du får det bedste resultat når pålidelige maskiner føres af erfarne chauffører. Vores maskiner udlejes kun med vores egne chauffører. De kender maskinerne og er uddannet til at udføre alle typer opgaver i bygge- og anlægsbranchen. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om at en mand skal bruge tid på at lære lige dén maskine at kende, og dine egne folk kan koncentrere sig om deres opgaver. Sådan kan du være sikker på at få fuld valuta for pengene i den tid du har maskinen.

Sikkerheden er i top

Maskiner på mange tons, med lige så mange hestekræfter er ikke for uøvede. Men selv med en erfaren chauffør kan uheldet være ude. Derfor er vi altid forberedte på det værste. Sådan kan det ofte undgås.

Vi har styr på papirerne: Vores maskiner har gennemgået alle lovpligtige sikkerhedstjek. Vores chauffører er erfarne og bliver efteruddannet løbende. Og selvfølgelig sørger vi altid for at have alle nødvendige forsikringer. På den måde skaber vi de bedste vilkår for en sikker arbejdsplads så dit projekt kommer godt i mål.